dimecres, 2 d’agost del 2017
Vacances
›
Farem una pausa per recarregar piles, relaxar-nos, viatjar i aprendre moltes coses i us desitgem a tots que tant si esteu de vacances co...
dijous, 20 de juliol del 2017
Pizza de verdures i tonyina
›
Potser estem a punt de marxar de vacances i volem fer una mica de “neteja” de coses que tinguem per la nevera, principalment de verdures. ...
1 comentari:
dimecres, 28 de juny del 2017
Recepta finalista al concurs de cuina Bonpreu Esclat
›
Una de les receptes que vaig presentar al 18è Concurs de cuina dels supermercats Bonpreu Esclat ha estat una de les finalistes de la categ...
7 comentaris:
dilluns, 19 de juny del 2017
Musclos al vapor amb mango i alvocat
›
Amb aquestes calors fa molta mandra entrar a la cuina i fer àpats elaborats i complicats, que en altres èpoques de l’any, ens encanta i ens...
4 comentaris:
dijous, 1 de juny del 2017
Estofat de sèpia amb patates i pèsols
›
M’agraden molt els estofats i a més cal dir que és una de les maneres més saludables i més saboroses de cuinar els aliments. Com que els al...
2 comentaris:
dimecres, 17 de maig del 2017
Amanida de faves a la menta
›
En aquesta primavera que sembla més un estiu per les altes temperatures, avui toca una amanida primaveral. Primaveral per partida doble, pe...
6 comentaris:
dimecres, 3 de maig del 2017
Mar i muntanya (Pollastre amb sèpia i gambes)
›
M’agraden molt els plats on es combinen la carn i el peix, ja sigui amb pollastre, costella, conill o amb mandonguilles, per part de la car...
1 comentari:
›
Inici
Visualitza la versió per a web